Hovedside
Om laget
Aktivitetsplan
Bilder
CD
Notehefte
Årsmelding
Vedtekter
Lenker
Støtt oss
Kontakt oss 
   

Bilder 2011 - høst

Sample Image

Vi vil for 2011 vil motta en utbetaling på tilsammen kr. 16.704,- i Prosjekt Tilhørighet. Vi fikk i juni utbetalt et forskudd på kr. 4.750,- slik at restutbetalingen blir på kr. 11.954,- og er sikkert på konto nå.  Jeg er både stolt og glad for at Spelemannlaget fikk så mye ut av dette. Det var overraskende at to firma har støttet oss- J.H. Gjenstad og Romsdals Budstikke. Det ville sikkert vært på sin plass med et takkebrev til disse fra laget. Vi får bare håpe på at vi kan nå et like bra resultat for 2012. Det lover bra da jeg traff to kammerater i går som sa at de hadde kjøpt sesongkort for 2012 og øremerket utbetalingen til Spelemannslaget, sier primus motor Per Kåre.

 . 

11.12.11: Kirkebakken

Sample Image

Tonene av Deilig er jorden, strømmer mot beboerne.

Sample Image

Rekruttene gjorde en flott innsats.

Sample Image

Vi har spilt på sjukeheimen sden 1984, ikke verst.

Sample Image

Her løses verdens problemer på ett minutt.

Sample Image 

En av beboerne, herr Nyland, kom på besøk under kaffekosen.

Sample Image

Musikalsk leder Liv Haldis ble takket med blomster av leder Guttorm for årets innsats. 

Sample Image

Hva er vel livet uten ....sveler.

Helt siden 1984 har vi opptrådt for beboerne ved Kirkebakken Omsorgssenter. En fin tradisjon, og vi er allerede invitert til å komme igjen også neste år, både 17. mai og før jul.

Mange beboere hadde tatt plass i storstua i 2. etasje til årets julekonsert, der vi hadde med oss de flinke jentene i rekruttgruppa. De spilte sammen med oss i mange av numrene og gjorde en flott innsats. 

Etterpå ble vi traktert med kaffe og svele og fikk en hyggelig prat med flere av beboerne. Leder Guttorm takket musikalsk leder Liv Haldis for flott innsats i 2011 med vakre blomster på tampen av årets sesong.

23.11.51: Ove 60

Sample Image 

Sample Image

Ove Øystein Rødal fylte 60 år fredag 25. november og ble på siste øving hedret av sine medmusikere i spelemannslaget, først med usedvanlig vakre blomster overrakt av leder Guttorm og en nydelig musikalsk gave, Sextiårsvalsen til Ove laget av oljesmører Arnoldus. Valsen ble urframført både med og uten gitaristen, selvsagt best i siste versjon, og festet på tape for senere framvisning.

23.11.11: Besøk av Flovikholm

Sample Image  Sample Image

Sample Image Sample Image

Kåre Flovikholm, en sprek 83-åring fra Havnevika (Solsia) med stor interesse for bygging av musikkinstrumenter, besøkte oss på siste øving. Han hadde tatt med seg ei fele og en cello han selv hadde bygd, og karene og damene våre ble imponert. Det var god og kraftig lyd. Tresorter han hadde brukt var lønn (bunn) og gammel furu (lokket). Den tidligere møbelsnekkeren fra Nesjestranda Møbelfabrikk fikk vist at han har et godt håndlag med fine instrumenter. Han er kjent for sin vakre treskjæring og figurer, og har vært en ivrig amatørfotograf. Han og broren Karsten har også laget et stort maleri av bygda på sceneveggen på ungdomshuset.

Han kunne gjerne tenkt seg å spille selv, men nå var det for sent å lære seg kunsten, mente han. I stedet tilbrakte han nesten en hel øvingskveld og kaffepause med oss og var fornøyd med det han fikk høre. Et virkelig trivelig besøk av Flovikholm, som forøvrig er en fjern slektning av Per Kåre og Erling.

 04.11.11: Fredagstrimmen

Sample Image

Igjen en suksessrik opptreden på Fredagstrimmens årsmøte på fjordstuene. Som takk for innsatsen vanket både honorar til laget og en penn til hver av oss fra trimgjengen. Vi kommer tilbake neste år også! 

02.11.11: Kakefest

Sample Image

Matsjef Per Kåre hadde tatt hensyn til søndagens store hending, seriemesterskapet til MFK, og foret mannskapene på onsdagens øving med ekte GULLKAKE. Flott gjort!

22.10.11: Sjokoladekappleiken

 Sample Image

Sjokoladekappleiken 2011 i Møre og Romsdal er historie. Vi kan være stolt av innsatsen som arrangør, en 75-åring verdig. Rundt 80 barn pluss ledere, foreldre og bygdefolk fra Malmefjorden var med på kappleiken og de fleste også på leikfesten med entertainerne Foss og Nøsen som avrundet dagen. Vi har et godt samarbeid med ungdomslaget for Malme og Sylte, og de var en viktig bidragsyter også denne gang. Tusen takk! Også en stor takk til de fire dommerne, blant annet Jan og Knut fra vårt eget lag. De ga barna gode og konstruktive tilbakemeldinger!

 Sample Image

Vi spiller til polynesen som innledet leikfesten.

Sample Image

Dommerkvartetten i arbeid.

Sample Image

Slagkraftig trio i sekretariatet.

Sample Image

Leder Guttorm populær blant jentene ved loddtrekningen.

Sample Image

Spelemannslagets/kulturskolens unge representanter.

Sample Image Sample Image

Bak enhver mann sitter en suksessrik kvinne.         Solveig hadde full kontroll!

Sample Image

Romsdalsmuseets barneleikarring i aksjon.

Sample Image

En fullsatt sal fulgte med på dans og spill fra talentfulle barn.

 Sample Image

Ungdomslaget - med litt hjelp fra spelemannslaget - sørget for mat og drikke til alle!

Sample Image

Bananelsker Erling var heldig og vant et fruktfat, gitt av sponsorene våre.

Sample Image

Maskin-geniet Arnoldus ordnet plakatene som takk til våre gavmilde sponsorer i Fræna og Molde. De ga oss sjokolade, frukt, tannkrem og tannbørster, det siste til stor skuffelse for Karius og Baktus som ventet utenfor ungdomshuset.

18.09.11: Fotografen

Sample Image

Det er viktig for alle spelemannslag å ha ein steinbra fotograf og han trenger ikke være fra Eide. Det holder med Moldelia.  Her er Ove Rødal klar til å forevige sine musikalske undersåtter på Romsdalsmuseet og er selv foreviget av reise-pensjonist Per Kåre Rørhus.

 18.09.11: Hestens dag

Sample Image

Sample Image

Mange hingster og ei merr stilte opp som musikere for Romsdal Spelemannslag under Hestens dag på Romsdalsmuseet. De fikk spille foran et brudefølge rundt museet, holdt rytmen for Barneleikkarringen og tok til slutt noen friske låter foran et relativt beskjent publikum i det nydelige høstværet.

03.09.11: Innflytterdag

Sample Image

Som vanlig var vi med på Innflytter-dagen, der Guttorm, A. Farst og Ove tok seg av standen fra 10-15. Fra kl. 11.30 til 12 spilte en gjeng fra laget opp til dans med et par BUL-par på "gulvet". En god kombinasjon som bør gjentas også neste år. Fikk kanskje et nytt og ungt medlem, blir spennende å se om hun dukker opp på Reknesstabuuret en onsdag. Og vi solgte mange CD-er!

27.08.11: Tresfjord-spilling

Sample Image

Denne lørdagen var vi atter tilbake på ungdomshuset i Tresfjord, sammen med andre spelemannslag og grupper. Invitasjonen kom fra Tressalaget. Vi hadde noen trivelige timer på huset, og gjennomførte en meget bra halvtime på scenen, tross kun en øving etter sommerferien. Vi innledet med en lokal låt, Polka fra Tresfjord, og avsluttet med en, Sommernatten. Tydeligvis populært.

 

 
© 2024 Romsdal Spelemannslag

Hosted by: SPIFO LIMITED | Powered by: GoEdit™ / JOS | GoEdit™ a SPIFO LIMITED trademark.
Version: 12C2